Zwemles in Vries en Rolde

Locaties

Hieronder vind je informatie over de locaties waarop we op dit moment les geven. Ook vind je hier de NAW gegevens van de verschillende locaties. Mocht je vragen hebben over het aanbod per locatie? Deze informatie vind je tijdens het aanmelden op de locatie en neem anders contact met ons op via het hier vermelde telefoonnummer, e-mail adres of door het invullen van het contactformulier.

Zwembad Visio de Brink in Vries: Let op! Deze locatie sluit per ingang van 1 oktober 2021.

Visio de Brink
Veenweg 20
9481 TJ Vries

In het mooie zwembad van Vries wordt zwemles gegeven op zaterdagochtend. Op het terrein van Visio de Brink ligt een zwembad waar rust gewaarborgd is en kinderen in diep en ondiep water kunnen leren zwemmen. De kinderen leren alle vaardigheden die nodig zijn voor het behalen van de de diploma's bij het zwembad van Visio de Brink. 

Bereikbaarheid

Het zwembad ligt in de buurt van de snelweg (A28) en daarom goed te bereiken vanuit Assen, Groningen, Tynaarlo, Zuidlaren, Norg, Eelde, Roden en Peize.

Zwembad De Dobbe in Rolde

Adres: Stroetenweg (daarna de borden 'zwembad' volgen)
Plaats: Nooitgedacht

In het mooie zwembad op het terrein van de Trans wordt zwemles gegeven op zondagochtend en woensdagmiddag/avond. Het bad de Dobbe is rustig gelegen en de kinderen kunnen in diep en ondiep water leren zwemmen. De kinderen leren alle vaardigheden die nodig zijn voor het behalen van de de diploma's bij het zwembad van Visio de Brink. 

Bereikbaarheid

Het zwembad ligt in de buurt van de snelweg (A28) en daarom goed te bereiken vanuit Assen, Tynaarlo, Zuidlaren, Annen, Gieten, Borger en Eext.

Voorstel aanvragen